2014 Moda Elbise Modelleri ve Ayakkabı Modelleri

Ünlülerin giydiği elbise modelleri

31 Ağustos 2013 Cumartesi0 Yorum Yapıldı

Bu yaz ünlüler hemen her etkinlikte, baloda ve her film galasında kırmızı halı üzerinde giydikleriyle konuşulur oldu. Çünkü bu yaz bana göre moda dünyasında elbiselerin yılı olma özelliğini taşıyor. Ünlülerin bu yaz giydiği elbiselerden ilham alarak bizler de katılacağımız davetlerde, düğünlerde, nişanlarda ve sokakta rahatlıkla giyebiliyoruz.


Şimdi sezon trendlerinden kısaca bahsedeyim sizlere yani ünlüler bu yaz ne tür elbiseler giyiyor, buna bir göz atalım. Daha çok hepimiz ünlülerin kırmızı halıda uzun elbiseler giydiğini düşünürüz ancak bu yaz bu eylem biraz değişti gibi. Artık kırmızı halıda mini elbiseleri de görür olduk. O kadar şık ve güzeller ki, dudak uçuklatacak derecede hemde.


Her ne kadar bu yaz elbiselerde beyaz trend olsa da, ünlüler dünyasında kırmızı halı deyince akla ilk gelen renklerden biri siyah. Siyah mini elbiseler gerçekten de sıklıkla kullanılıyor ve hemen her türlü davete de fazlasıyla yakışıyor.



Floral desenli elbise modelleri de daha çok dijital baskılarla gündemde. Uzun süre de gündemden düşmeyecek gibi görünüyorlar. Fazlasıyla şık ve çiçek açmak istiyorsanız floral desenler tam size göre.
Bunu Facebook'ta Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Cara Gampang | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea | Pusat Promosi
Copyright © 2011. Abiye & Tesettür Elbise Modelleri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by CaraGampang.Com
Proudly powered by Blogger